Horizont Európa - Marie Skłodowska-Curie Akciók webinárium

2021.07.04.
Horizont Európa - Marie Skłodowska-Curie Akciók webinárium
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a Fiatal Kutatók Akadémiájával együttműködésben 2021. július 13-án 9:30-12:30 között webináriumot szervez az Marie Skłodowska-Curie Action programról.

A webinárium első felében a tervek szerint a főbb pályázati szereplők egy-egy képviselőjének (nyertes pályázó, témavezető és pályázat értékelő) részvételével szeretnénk bemutatni a Marie Skłodowska-Curie programot, és felhívni a figyelmet arra, hogy miért érdemes pályázni, MSCA ösztöndíjassá válni, vagy MSCA ösztöndíjast fogadni.Az esemény második részében útmutatást, gyakorlati tanácsokat kívánunk nyújtani azoknak a kutatóknak és fogadó intézmények képviselőinek, akik az MSCA Posztdoktori Ösztöndíjra idén (2021. október 12-ei  határidővel) pályázatot szeretnének beadni.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, kérjük, hogy részvételi szándékukat az alábbi linken jelezzék legkésőbb 2021. július 12. 14 óráig:  
https://nkfih.gov.hu/hivatalrol/hivatal-rendezvenyei/horizont-europa-marie-sklodowska-curie-akciok
További információ: Jeney Nóra, MSCA NCP (nora.jeney@nkfih.gov.hu);  
Borza Beatrix, MSCA NCP (beatrix.borza@nkfih.gov.hu)

A rendezvényre minden érdeklődő kollégát tisztelettel hívunk és várunk. Egyúttal megkérjük Önöket, hogy a fenti programot érintett kollégáik körében népszerűsíteni szíveskedjenek.

Üdvözlettel,
Fiatal Kutatók Akadémiája